Warsztaty CRD IV / CRR dla domów maklerskich

Izba Domów Maklerskich we współpracy z Ernst &Young organizuje w dniach 25 – 26 listopada br. warsztaty poświęcone problematyce CRD IV/CRR.  Warsztaty adresowane są do pracowników komórek adekwatności kapitałowej, zarządzania ryzykiem, sprawozdawczości, compliance i audytu wewnętrznego oraz kadry zarządzającej Domów i Biur Maklerskich.

Warsztaty poprowadzi Pan Paweł Flak – Manager Ernst &Young.

W trakcie warsztatów omówimy wpływ CRD IV/CRR na działalność firm inwestycyjnych. Jest też możliwość, o  ile zgłoszą Państwo taką konieczność, omówienia specyficznego tematu w ramach agendy spotkania.

Warsztaty odbędą się w Hotelu Windsor w Jachrance.
Koszt dla Członków Izby 850zł + VAT dla pozostałych instytucji 990zł + VAT. W ramach ceny zapewniamy: nocleg, posiłki, udział w warsztatach (6 godzin zajęć merytorycznych) oraz możliwość integracji w środowisku pracowników firm inwestycyjnych odpowiedzialnych za wdrażanie CRD IV/CRR. Istnieje możliwość zakwaterowania dwóch osób w jednym pokoju wtedy ceny przedstawiają się następująco. Członkowie Izby 740 zł + VAT, pozostałe instytucje 880zł + VAT. Powyższe ceny są pakietem i nie ma możliwości ich rozdzielenia.

Poniżej dostępny jest do pobrania wstępny program godzinowy oraz zakres tematyczny szkolenia. Szczegółowy godzinowy program warsztatów zostanie opublikowany w terminie późniejszym.

Zgłoszenia należy dokonać na poniższym formularzu zgłoszeniowym do dnia 15 listopada br. na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Po otrzymaniu przez IDM formularzy zgłoszeniowych prześlemy informację zwrotną potwierdzającą Państwa uczestnictwo.

Uwaga: Liczba miejsc jest ograniczona.

Pobierz: Wstepny plan godzinowy

Pobierz: Zakres tematyczny warsztatów