Izba Domów Maklerskich objęła patronatem Capital Market Games

Izba Domów Maklerskich objęła patronatem Capital Market Games - imprezę sportową rynku kapitałowego, organizowaną wspólnie przez ZMID oraz SII.

Już 23 września 2017 r. na Arenie Futbolu na warszawskim Ursynowie rozegranych zostanie ponad 10 dyscyplin - zespołowych i indywidualnych. Cały dzień rywalizacji wraz z późniejszą częścią wieczorną to świetna okazja do pogłębienia rynkowej integracji oraz szansa na zmierzenie się z konkurencją na zupełnie innym parkiecie. Na osoby towarzyszące poza emocjami kibicowania czekają specjalnie przygotowane zajęcia rekreacyjne. Piłka nożna, siatkówka plażowa, przeciąganie liny, a może pchnięcie kulą? – każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.

Dobrze zintegrowany zespół to podstawa funkcjonowania całej Instytucji, dlatego też serdecznie zapraszamy do zgłoszenia się w tegorocznych Igrzyskach całych firmowych zespołów

Zgłoszenia przyjmowane są pod adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. oraz numerem 601 357 865.

Szczegóły oraz dyscypliny dostępne są na: http://zmid.org.pl/capital-market-games-2017/

Zobacz: Oferta udziału

• Vestor DM